Sammanfattning Lilla BLISS 2020Måndag

Första dagen började med tröjutdelning för alla grupper. Därefter hade Batman baseball medan Superman och Wonder Woman hade hinderbana i sporthallen. Sedan fick Batman testa på hinderbana, samtidigt som Wonder Woman testade baseball och Superman lekte i skogen. Till lunch blev det pasta med köttbullar och morotsstavar.  På eftermiddagen blev det innebandy, basket och handboll för Wonder Woman och Superman. Medan Batman körde frisbeegolf. Alla grupper fick även testa på yoga utomhus. 

                         

Tisdag

Även tisdagen innehöll med hinderbana för alla grupper. Batman började dock med innebandy, basket och handboll. Därefter blev det mycket utelek och sedan hade alla grupper voltige på eftermiddagen. Till lunch blev det pyttipanna, rödbetor och gurka.

              


Onsdag

Dagen började med att alla grupper tillsammans gick till Lugnet och var i skogen. Där kunde man välja att testa orientering, spela krocket eller bara leka i skogen. Till lunch blev det potatis och falukorv samt majs. På eftermiddagen blev det tennis och yoga.

                          


Torsdag

Under torsdagen var vi ute hela dagen. Alla grupper fick testa på rugby, minigolf, pingis,  badminton och fotboll under dagen. De hann även med en del lek. Till lunch åt vi ugnspannkaka med sylt. 

                


Fredag

Sista dagen började Batman med yoga, Wonder Woman med hinderbana och Superman med friidrott (längdhopp, sprint och kulstötning). Därefter switchade vi så att Batman hade hinderbana, Wonder Woman friidrott och Superman yoga. Såklart bytte vi igen så att även Superman fick ha hinderbana, Batman friidrott och Wonder Woman yoga. Till lunch åt vi grillad hamburgare. Vi avslutade dagen med glass och diplomutdelning till alla superhjältar.

               

Tack för en superhärlig vecka! Jätteroligt att få lära känna alla superhjältar, de sprider mycket glädje!


Länkar till olika föreningar: