Sammanfattning BLISS Äventyr 2020

Måndag

Under första dagen fick alla grupper testa på pingis, badminton, rugby, minigolf och krocket. Batman och Supergirl hann med att leka röda vita rosen på eftermiddagen och Flash gick en tur till en lekpark och lekte. Captain America fick lite tid över till fotboll också. Vi åt pasta och köttbullar med morotsstavar till lunch.

            

Tisdag

Tisdagen innehöll lacrosse och baseball för alla grupper. Captain America gick en geocaching runda på förmiddagen som utflykt. Batman och Supergirl gick till badet och badade, paddlade kanot och spelade volleyboll. Flash var kvar hela dagen på Björkvallen, de hann med lite tennis innan lunch som blev en stor favorit hos många i den gruppen. Till lunch blev det pyttipanna och rödbetor.
                
      

Onsdag

Batman och Supergirl började dagen med att gå upp till skogen (Lugnet) för orientering samt basket på skolgården vid Björklinges skola. Samtidigt var Flash och Captain America kvar på Björkvallen och testade frisbee, tennis och fotboll. Katarina, Berth-Arne och Maria från Långhundra IF höll i orienteringen, tack för att ni ville komma! Efter lunch switchade vi så att Batman och Supergirl var på Björkvallen med fotboll, tennis och frisbee, medan Flash och Captain America gick till skogen och skolgården. Några hann även med att bygga kortspel. Till lunch åt vi falukorv och pasta med gurkstavar. Vi grillade även korv till mellanmål.

                       

Torsdag

På torsdagen började Batman och Supergirl med hinderbana inomhus, medan Captain America var till lekparken och Flash testade yoga. Därefter gick Captain America och Flash in till hinderbanan. Batman och Supergirl körde tävling ute på grusplanen med charader, pussel, putta bil, kasta/fånga, gräva efter klot i sand, pricka koner samt hopprep. Batman vann, till och med över ledarlaget. På eftermiddagen gick alla grupper ner till Grislösa för fotboll, cirkus, friidrott med släggkastning, kulstötning och diskus, kortspel samt drakbygge. Till lunch åt vi ugnspannkaka och sylt.

                     
  

Fredag
Sista dagen bjöd på ninja hinderbana, såpabana, boule och amerikansk fotboll med Johan. Vi hade även dragkamp mellan alla grupper där Stargirl slutade som segrare. Vi avslutade dagen med diplomutdelning och isglass. Vi grillade hamburgare till lunch. 

                     

Tack för denna trevliga vecka!Nedan kommer länkar till lite olika föreningar om någon är sugen att testa mer: