Sammanfattning BLISS Original 2020Måndag

Första dagen började med tröjutdelning för alla grupper. Därefter hade Spiderman baseball och Supergirl hade frisbeegolf medan Thor och Captain Marvel började med hinderbana i sporthallen. Därefter fick Spiderman och Supergirl testa på hinderbanan, samtidigt som Thor lekte ute och Captain Marvel körde yoga. Till lunch blev det pasta med köttbullar och vitkålssallad.  På eftermiddagen badminton för alla grupper. Thor och Captain Marvel hann även med att testa baseball och frisbee.
                

Tisdag

Tisdagen innehöll fotboll, krocket, innebandy och basket för alla grupper. De fick även testa på voltige/gymnastik på eftermiddagen med Lina. Thor hann även med handboll och bollek, medan de andra grupperna lekte i skogen. Spiderman hann också med lite tennis på eftermiddagen. Till lunch blev det pyttipanna, rödbetor och morotsstavar.

             

Onsdag

Dagen började med att Spiderman hade volleyboll, Supergirl hade minigolf, Thor tennis och Captain Marvel lekte ute i skogen. Därefter fick även Supergirl ha volleyboll medan Spiderman hade handboll. Thor och Captain Marvel hade minigolf. Sista innan lunchen hade Spiderman minigolf samtidigt som Supergirl och Captain Marvel hade tennis. Till lunch åt vi potatis och falukorv samt gurka. På eftermiddagen hade Spiderman och Supergirl hinderbana i stora sporthallen och Thor tillsammans med Captain Marvel gick till lilla sporthallen och hade hinderbana. 

            

Torsdag

Under torsdagen var vi ute hela dagen. Alla grupper fick testa på rugby, orientering, lacrosse, pingis och längdhopp. Spiderman och Supergirl hann även med yoga på eftermiddagen medan Thor och Captain Marvel lekte ute. Till lunch åt vi ugnspannkaka med sylt samt majs.

              

Fredag

Sista dagen byggde vi upp en ninja hinderbana utomhus med slackline och linbana. Vi hade även friidrott i sporthallen med kulstötning, släggkastning, diskus, häcklöpning och höjdhopp. Alla grupper fick också testa på boule och cirkus. Till lunch åt vi grillad hamburgare. Vi avslutade sedan veckan med isglass och diplomutdelning.

                      

Tack för denna superroliga vecka! Ni sprider massa glädje!


Nedan kommer länkar till lite olika föreningar om någon är sugen att testa mer: