Sammanfattning BLISS Original 2019

Måndag

Första dagen började med gemensam samling och tröjutdelning. Grupp 1 och 2 fick börja med hinderbana, medan grupp 3 och 4 lekte lekar. Därefter fick alla grupper prova på orientering. Grupp 2, 3 och 4 fick även testa på tennis. Till lunch fick barnen pasta och köttbullar med majs och morötter.

Tisdag

Andra dagen fick grupp 3 och 4 börja med hinderbana medan grupp 1 och 2 var i ishallen och testade frisbee, fotboll och baseball. Grupp 3 och 4 fick även dem testa på frisbee, fotboll och baseball på efter lunch. Grupp 1 och 2 hade handboll med Michelle från Uppsala HK. Grupp 1 och 2 fick testa basket och boule med Stig och Monika från SPF Björklinge. Grupp 3 och 4 hamnade på cirkus på eftermiddagen. Till lunch fick barnen ris och korvstroganoff med gurka.


Onsdag

Grupp 3 och 4 började tredje dagen med minigolf och handboll. Grupp 1 fick börja dagen med tennis till följd av handboll tillsammans med grupp 2, där Lovisa från Skara HF kom och körde teknik med de äldre och "lära känna" bollen med de yngre. På eftermiddagen fick alla grupper testa på friidrott med Simon Plesse från Uppsala Friidrott. Till lunch fick barnen pastasallad med skinka och köttbullar.


Torsdag

Torsdagen bjöd på rugby med Viktoria och cheerleading med Tove och Vera (Excaliburs) samt innebandy med Josefin för alla grupper. Grupp 4 fick även köra lite basket. Grupp 1 och 2 fick börja även denna dag med hinderbana i sporthallen, Till lunch fick barnen kycklingwok med nudlar.

Fredag

Under sista dagen fick alla grupper ett uppdrag att planera ett avslutningsuppträdande som genomfördes på slutet. Alla grupper fick även testa på badminton och volleyboll tillsammans med Michelle. Grupperna fick även spela fotboll under dagen. Grupp 3 och 4 hann även med en hinderbana. Till lunch blev det grillad hamburgare och som avslutning fick alla barnen glass och pannkaka till mellanmål. Det sista vi gjorde var diplomutdelning, där vi lyfte fram två personer lite extra. Ebba och Hannes som varit bra kompisar och spridit glädje till såväl barn som ledare hela veckan. de har även visat ett stort intresse att prova på alla aktiviteter som funnits under veckan.

 

Tack för denna roliga vecka!

Nedan kommer länkar till de olika sporterna om någon är sugen att testa mer: