Sammanfattning BLISS Äventyr 2019

Måndag

Veckan började med tröjutdelning och "lära känna varandra" - lekar. Efter det blev det pingis och tennis. Till lunch grillade vi köttbullar som vi åt med pasta, majs och morötter. På eftermiddagen väntades rugby och badminton.       


Tisdag

Under tisdagen blev det en heldagsutflykt till Högsta Åsen. På förmiddagen blev det fotbollsgolf och på eftermiddagen orientering och lek i skogen. Till lunch grillade vi hamburgare. Vi tackar Joakim Wiberg för att vi fick komma till fotbollsgolfen!

Onsdag

Tredje dagen regnade på förmiddagen så vi gick in och körde hinderbana i sporthallen. Till lunch åt vi pastasallad med skinka och köttbullar. På eftermiddagen gick vi till lugnet och grillade korv. 
Torsdag-fredag

Under förmiddagen på torsdagen kom Sturarna och visade bågskytte för barnen. Några av barnen testade även på baseball under förmiddagen. Till lunch gjorde vi kycklingwok med nudlar. På eftermiddagen begav vi oss till Långsjön för lite kanot, beachvolleyboll och livräddning. Efter badet gick vi tillbaka till Björkvallen och åt middag, potatisbullar med sylt och bacon. Därefter väntades tältresning. På kvällen spelade vi kubb, grillade pizza och marshmallows samt dansade. En lång natt slutade med frukost vid ca 7 på morgonen, många trötta barn som inte kunde sova längre. Under fredagen var det blandade aktiviteter, många låg i sina tält, en del spelade fotboll, några dansade och vissa satt bara och lyssna på musik i solen. Dagen avslutades 12.30 med pannkaka och glass samt diplomutdelning.

Tack för denna härliga vecka!

Här kommer länkar till de olika sporterna om någon vill testa mer: