Sammanfattning Lilla BLISS

Måndag

Veckan började med tröjutdelning och en hinderbana. Efter lite frukt testade vi fotboll och goalball. Goalball är en lagsport som blinda personer spelar, genom att lyssna efter en boll med en klocka i ska man skydda sin linje för att förhindra att det andra laget gör mål. Till lunch åt vi makaroner och köttbullar med lite broccoli och morötter. Efter lunchen var vi ute och lekte bland annat "välta koner" och fotbollsbrännboll. Vi gick sedan en liten promenad för att äta mellanmål!

Alla har fått sina nya tröjor

Krypa genom tunneln för att ta sig fram

Labyrint av innebandymål
Gå som en krabba i hinderbanan


Mellanmål efter en promenad

Tisdag

Under tisdagen testade vi handboll och badmintonen på förmiddagen. Till lunch wokade vi kyckling och nudlar som vi fick äta inne på grund av det dåliga vädret. Men efter regn kommer solsken som man brukar säga, efter lunchen gick vi till elljusspåret för att testa orientering och grilla korv. Dit kom även en journalist från Upplands Nyheter och pratade med barnen. 
Onsdag


 Tredje dagen innehöll en massa olika saker. Dagen startades med innebandy och basket, som fylldes upp av pastasallad till lunch. Efter lunchen testade vi på både rugby, tennis, dragkamp och krocket.  Torsdag

 Sista dagen startades med friidrott och hinderbana samt volleyboll. På friidrotten testade vi längdhopp, höjdhopp, häcklöpning, sprint och stöta kula (ärtpåse). Till lunch grillade vi hamburgare trots det dåliga vädret, dock fick det än en gång bli picknick inne i korridoren. Efter lunchen lekte vi ljusstopp med hinder där en står framme och räknar medan de andra barnen ska förflytta sig framåt utan att synas samt lekte vid med fallskärmen. Som avslutning åt vi glass och delade ut diplom efter en väl utförd vecka fylld med lek.  Vi vill tacka för en riktigt rolig vecka! Om någon fastnade för någon av idrotterna som vi testade finns det länkar till olika klubbar nedanför. Deltog ditt barn under denna vecka får ni gärna fylla i utvärderingen.
Rugby

Handboll

Fotboll

Badminton

Basket

Volleyboll

Innebandy

Friidrott

Orientering

Tennis