Sammanfattning BLISS Äventyr

Måndag

Äventyrsveckan startades med utmaningar i lag, fotbollsgolf, såpabana och sedan en utflykt. Utflykten gick denna dag mot elljusspåret där vi grillade pinnbröd, drack oboy och lekte globen. 


Tilde och Tovas dinosauriemacka

Tisdag

 Under tisdagen var det dags för den stora utflykten, en planerad 7 km slinga med start av en runda geocashier och en paus för lunch vid ett skogshygge. I skogen, som skulle varit en mosse om det inte var för det torra vädret, testade vi fotbollsbrännboll mellan träden. När vi kom tillbaka till Björkvallen blev det grillad korv och lek i skogsdungen. 
Onsdag

Tredje dagen startades med tennis och badminton. Därefter flög vi över Atlanten och testade amerikansk fotboll med John, från 86ers i Uppsala, och baseboll. Vi hann även pröva lite boule innan dagen tog slut.Torsdag

Efter att ha kollat väderprognosen inför torsdagen planerades strandhäng på förmiddagen för att svalka oss i den strålande solen. Vid stranden spelade vi lite beachvolleyboll, vattenstaffet och mot slutet startades ett oplanerat vattenkrig mot ledarna (alltid lika kul att stänka ned ledarna :)). På eftermiddagen kom Patrik från Bågskytteklubben Sturarna och visade hur man gör bågskytte, riktigt spännande!
Fredag

Under sista dagen testade vi frisbeegolf och en del friidrott såsom häcklöpning, sprint, kulstötning och längdhopp. Efter en rejäl tacobuffé var vi redo att möta såpabanan i backe denna gång, dock lite för kallt väder för att hålla på alltför länge. Veckan avslutades med ett riktigt fredagsmys, egna pizzor och grillade marshmallows. Stort tack till alla barn som var med denna vecka och gav oss en energin vi behöver :)Om någon fastnade för någon av idrotterna som vi testade finns det länkar till olika klubbar nedanför. Deltog ditt barn under denna vecka får ni gärna fylla i denna utvärdering.

Fotboll
Badminton
Volleyboll
Friidrott
Orientering

Tennis