Sammanfattning BLISS original sommar 2018

Måndag

Veckan startades inne i sporthallen med volleyboll, goalball och lekar. Efter lunchen testades längdhopp utomhus och en av grupperna fick test baseball. 
Tisdag

Under tisdagen fick alla grupper testa på rugby med Viktoria som spelar rugby i URFC och fotboll med David som spelar i Örbyhus. På eftermiddagen testade barnen på badminton och minsta gruppen fick även testa på gymnastik och dansstopp.


Onsdag

Tredje dagen innehöll basket, friidrott inne med höjdhopp, längdhopp och häcklöpning, orientering med Josefin, som springer för orineteringsklubben IF Thor, samt Maria och Katarina från Långhundra IF. Vi hann även med en del tennis i två av grupperna. Till mellanmål grillade vi korv efter en massa spring från orienteringen. 

Torsdag

På förmiddagen på torsdagen kom Farid och visade Taekwondo och karate tillsammans med Ghasem som hjälpt till som ledare under alla tre BLISS veckorna. Parallellt med detta fick barnen testa på innebandy med Josefin som hon spelade förr. På eftermiddagen kom Pontus och introducerade parkour och en av grupperna spelade tennis.


Fredag

Sista dagen startades med att Linnea kom och visade handboll för alla grupper, en av grupperna började med geocaching. I och med det fina vädret kunde vi göra såpabanan som vi ledare planerat som överraskning, det uppskattades av dem flesta och det kan nog bilderna intyga. Några hann även med brännboll och boule på eftermiddagen. Vi avslutade den härliga vecka med glass och diplomutdelning. 
 
 


 

Vi vill tacka för en riktigt rolig vecka! Om någon fastnade för någon av idrotterna som vi testade finns det länkar till olika klubbar nedanför. Deltog ditt barn under denna vecka får ni gärna fylla i utvärderingen.


Rugby

Handboll

Fotboll

Badminton

Basket

Volleyboll

Innebandy

Friidrott

Orientering

Tennis