BLISS vinter edition


BLISS är en idrottsskola för barn som är mellan 5-10 år (födda 2008-2013). På BLISS leker vi och provar på många olika idrotter. Vi utlovar lekar i massor, skridskor, hockey, skidor (hoppas på kyla och lite snö), innebandy, fotboll,  basket, volleyboll, badminton, handboll, gymnastik, hinderbanor, dans, rörelse- och koordinationsträning, massage och avslappning. Ledorden är GLÄDJE och RÖRELSE 😀

BLISS arrangeras i samarbete med SK Irons damhockeylag. Vi som är huvudledare heter Viktoria
Löfgren och Josefin Bengtsson, vi spelar i damlaget och har båda tidigare erfarenheter och utbildning som barn- och ungdomsledare.

I år är BLISS Vinter Edition helt gratis!
Vi har möjlighet att ta emot 70 barn, först till kvarn.

Anmälan är nu stängd
det finns tyvärr inga platser kvar.


När
2-4 januari 2019.
Tid varje dag kl. 08:30 -15:30.
Var i och i närheten av Björklinge sporthall och ishall.


Upplägg
Vi kommer att ha grupper om max 17 barn, baserade på födelseår, som kommer att leka och testa på olika idrotter. Alla aktiviteter sker självklart oavsett grupp på barnens nivå. Man måste inte ha testat de aktiviteter/idrotter vi kör tidigare eller vara van skridskoåkare för att delta. Det kommer också finnas möjlighet att göra alternativa aktiviteter om något inte känns helt okej.

Mat
Det ingår lunch och mellanmål varje dag.
Matsedel kommer

Skridskor och skidor

Utrustning för skridskor och längdskidor går att låna, anges i samband med anmälan.

Föräldrar
är bra på många sätt, men BLISS är barnens grej :)
Kan vara bra att tänka på att barnen ska vara så pass självgående att de orkar en hel dag, självklart med stöd av oss ledare. Barnen är alltså med på BLISS utan föräldrar.

Fritids
Vi har tyvärr inte möjlighet att hämta och lämna vid fritids denna gång. Men, vi kan erbjuda tillsyn i ishallen från och med 07:45 till och med 16:30, det vill säga 45 minuter innan och 60 minuter efter ordinarie aktivitet. Maila oss (info@blissidrottskola.se) efter anmälan om ni vill lämna/hämta era barn tidigare/senare än 08:30 och 15:30.

Skridskodisco
4 januari kl. 15:30-18:30, alla är välkomna!
Vi lämnar över ansvaret till vårdnadshavare kl. 15:30. 


Frågor/Kontakt info@blissidrottskola.se